X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πλημμύρισε και πάλι η Μάνδρα Αττικής – 45 κλήσεις για άντληση υδάτων

Οι κάτοικοι της Μάνδρας βιώνουν και πάλι τον εφιάλτη του 2017, καθώς οι δρόμοι μετά την έντονη βροχόπτωση που έφερε η Νεφέλη έχουν πλημμυρίσει και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα αυτοκίνητα που κινούνται με μεγάλη δυσκολία λόγω των νερών και της λάσπης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί συνολικά 45 κλήσεις για άντληση υδάτων στη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα, ενώ στην περιοχή επιχειρούν 50 Πυροσβέστες με 20 οχήματα. Επίσης, βρίσκονται προληπτικά ένα ερπυστριοφόρο όχημα και μια βάρκα με δύτες της 1ης ΕΜΑΚ.

Ακόμη και τα στοιχειώδη αντιπλημμυρικά έργα που είχαν διαβεβαιώσει οι αρχές ότι θα γίνουν μετά από την τραγωδία του 2017 που είχαν χάσει 24 άνθρωποι τη ζωή τους, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και οι κάτοικοι της Μάνδρας είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Πολλοί από τους κατοίκους, έσπευσαν να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τους φοβούμενοι την μεγαλύτερη άνοδο της στάθμης των υδάτων, ελπίζοντας ότι οι βροχοπτώσεις δεν θα συνεχιστούν για τις επόμενες ημέρες. Δεν παύουν όμως να ανησυχούν και είναι αρκετοί αυτοί που έχουν ανέβει στις ταράτσες των σπιτιών τους.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Ιουλίου 2018 21:38

Σχετικά Άρθρα: