X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τα κίνητρα για την δολοφονία του 19χρονου. Νέα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ.

Καινούργια στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα που έγινε στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι στις 05:00 τα ξημερώματα και θύμα έναν 19χρονο. Ο νεαρός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, ήταν η 18χρονη φίλη του νεαρού, η οποία είχε ισχυρισθεί ότι το κίνητρο για την δολοφονία ήταν η ληστεία και είχε δηλώσει στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών ότι:

Μας πλησίασαν τρία άτομα με κουκούλες και ο ένας κρατούσε μαχαίρι. Μας ζήτησαν τα κινητά μας κι ό,τι λεφτά είχαμε μαζί μας. Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτός με το μαχαίρι τον χτύπησε μία φορά στην κοιλιά.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας όμως δεν πείστηκαν για τους ισχυρισμούς της κοπέλας περί κουκουλοφόρων και ληστείας, από την αρχή. Έτσι έχουν στραφεί στην υπόλοιπη παρέα των έξι νεαρών που ήταν μαζί με το θύμα και φέρονται να έχουν καταθέσει ότι υπήρχαν προσωπικές διαφορές με τον 19χρονο και τους δράστες.

Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό το κίνητρο της δολοφονίας του νεαρού και παραμένει άγνωστο αν όντως η αιτία ήταν προσωπικές διαφορές, ή οποιαδήποτε άλλη αιτία κρύβεται πίσω από τον φόνο.

Αστυνομικοί από το ανθρωποκτονιών, έχουν δείξει στην 18χρονη αλλά και στους υπόλοιπους της παρέας φωτογραφίες υπόπτων ατόμων, ελπίζοντας ότι θα αναγνωρίσουν τον δράστη μεταξύ αυτών.

Η έρευνα της αστυνομίας προσανατολίζεται σε πιθανότητα γενικής σύρραξης στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι με αποτέλεσμα κάποιος από τους δράστες να μαχαίρωσε τον νεαρό.

Επίσης η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα ναρκωτικών, όπως και αυτή των οικονομικών διαφορών, συνεπώς το θύμα και οι δράστες ίσως να γνωρίζονταν.

Σχετικά Άρθρα: