X

Μαστούρωσαν οι ταμίες εν ώρα εργασίας..

Οι ταμίες του καταστήματος, φαίνονται να είναι σε δύσκολη θέση και εκτός πραγματικότητας, καθώς ελέγχουν στο ταμείο τα στοιχεία από τα προϊόντα, γιατί ακόμα δεν έχουν συνέλθει από το μαστούρωμα. Στον πελάτη που εξυπηρετούσαν του έδωσαν ένα μπουκάλι με αναψυκτικό δωρεάν, γιατί δεν  μπορούσαν να το σκανάρουν.

Αυτό που φαίνεται στο βίντεο, είναι σε ένα βενζινάδικο στο Σορόμα Κάουντρι της Καλιφόρνια και είναι η στιγμή που δύο ταμίες προσπαθούν να περάσουν τους κωδικούς από τα πράγματα που αγοράζει ένας πελάτης. Ο φίλος του που ήταν στην είσοδο και τον περίμενε, πήγε να δει τι συμβαίνει και αργεί. Αφού είδε την κατάσταση, την κατέγραψε στην κάμερα του κινητού του και την δημοσιοποίησε.

Στο βίντεο οι δύο εργαζόμενες στο πρατήριο, φαίνεται να είναι δύσκολο να κρατηθούν ξύπνιες. Η μία έχει γείρει το κεφάλι της πίσω, με το στόμα της να κρέμεται ανοιχτό, ενώ η άλλη μπαλαντζάρει και πέφτει συνέχεια προς τα εμπρός. Μια άλλη γυναίκα ακούγεται να τους φωνάζει γεια σας και φαίνεται να τις ξυπνάει για λίγο. Η μία από τις ταμίες αγωνίζεται να σκανάρει, ενώ η συνάδελφός της φαίνεται να παρατηρεί ότι έχει προβλήματα. Η ταμίας με το μαύρο πουκάμισο λέει προσπαθώ και η συνάδελφος της την ρωτάει που προσπαθείς?

Στην Αμερική, σε κάποιες πολιτείες, τα οπιοειδή είναι ελεύθερα και τους έχει πιάσει κάτι σαν επιδημία με τα ναρκωτικά. Κάθε μέρα περισσότεροι από 90 Αμερικανοί πεθαίνουν από υπερδοσολογία. Ας μην ξεχνάμε όμως τα προβλήματα που προκαλεί η μαριχουάνα στην ανδρική γονιμότητα. Το Οχάιο είναι η πόλη που έχει πληγεί ιδιαίτερα και από στατιστικά φαίνεται ότι η χρήση των ναρκωτικών έχει διπλασιαστεί από πέρυσι. Εκεί, σε κάποια νοσοκομεία, έχουν αρχίσει να τοποθετούν αναπηρικές καρέκλες κοντά στις εισόδους τους, μόνο και μόνο για να μπορούν να παραλαμβάνουν τα θύματα υπερβολικής δόσης γρήγορα για να τους αρχίσουν τη θεραπεία.

Σχετικά Άρθρα: