X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Μεγαλοοικονόμου: Δεν έφερα αγγούρια, γιατί δεν είσαι ομοφυλόφιλος- Vid

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, έκανε δώρο στο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο ένα καλάθι με ζαρζαβατικά, λέγοντας του ότι: «Δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί είχατε πει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος».

Το περιστατικό, σημειώθηκε σε εκπομπή του OPEN χθες Παρασκευή το πρωί, όπου ήταν καλεσμένοι οι δύο βουλευτές. Η κ. Μεγαλοοικονόμου εξήγησε στον Γεράσιμο Γιακουμάτο την αιτία του δώρου της με τα ζαρζαβατικά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη και είπε σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο κανάλι ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου είπε με έναν υποτιμητικότατο τρόπο: “Ποια της λαχαναγοράς του Ρέντη;”», είπε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Όσο για τον κ. Γιακουμάτο, εξέφρασε τη χαρά του που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει φροντιστήριο «και μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της». Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν δέχθηκε το δώρο της.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όταν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου πρόσφερε το καλάθι με τα λαχανικά στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, του τόνισε ότι στο καλάθι δεν έχει βάλει αγγούρια. «Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής».

Ο κ. Γιακουμάτος της απάντησε: «τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει».


Σχετικά Άρθρα: