X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ο νικητής της Eurovision του 2017 Σαλβαδόρ Σόμπραλ, με νέα καρδιά

Ο Σαλβαδόρ Σόμπραλ, νικητής στο διαγωνισμό της Eurovision του 2017 έκανε μεταμόσχευση καρδιάς. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Σάντα Κρουζ της Λισαβόνας, ανέφεραν ότι ο 27χρονος τραγουδιστής υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση το απόγευμα της Παρασκευής και ότι ήταν στην εντατική, καθώς οι ειδικοί παρακολουθούν την εξέλιξη και απόδοση της νέας καρδιάς του.

Ο ντροπαλός νεαρός Πορτογάλος που αρνήθηκε πριν τον διαγωνισμό να μιλήσει για τα προβλήματα υγείας του, επιβεβαίωσε τις φήμες για την αδύναμη καρδιά του σε μια αποχαιρετιστική συναυλία τον Σεπτέμβριο και μετά μπήκε στο νοσοκομείο όπου περίμενε τρεις μήνες για την σωτήρια για αυτόν μεταμόσχευση καρδιάς, όπου κρατήθηκε ζωντανός χάρη σε μια μηχανική καρδιά.

Ο Δρ Αμπεκάσις, επικεφαλής του τμήματος καρδιοχειρουργικής του νοσοκομείου, σε συνέντευξη τύπου το βράδυ του Σαββάτου δήλωσε ότι τώρα ο Σαλβατόρ αναρρώνει μετά την τετράωρη επέμβαση και δείχνει ότι όλα πάνε καλά. Ελπίζει είπε ότι θα ανακάμψει για να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, αλλά αυτό θα πάρει πολύ χρόνο. Πρόσθεσε ότι ο Σαλβατόρ πριν την επέμβαση ήταν σε καλή ψυχολογία και αφού ευχήθηκε στον χειρούργο καλή τύχη, αστειεύθηκε μαζί του ζητώντας του να ακούσει κάποιο κομμάτι κλασσικής μουσικής.

Ο Σαλβαδόρ Σόμπραλ σε νεαρή ηλικία και το 2017

Στην ελεύθερη συναυλία που διοργάνωσε στο Εστορίλ για τους οπαδούς του, τους είπε ότι υπέφερε από την διαρκή απειλή της ζωής του λόγω της ανεπάρκειας και αστειεύθηκε λέγοντας τους ότι ήρθε η ώρα να παραδώσει την ζωή του στην επιστήμη. Σαν τελευταίο τραγούδι στην συναυλία, διάλεξε το Hello, Goodbye, των Beatles.

Οι γκριμάτσες που αγάπησε το κοινό, την ώρα της ψηφοφορίας.

Ο Σαλβαδόρ Σόμπραλ έγινε εθνικός ήρωας στην Πορτογαλία, αφού η συναισθηματική του απόδοση στο τραγούδι που του χάρισε την νίκη Amar pelos dois (Αγάπη αρκετή για δύο) θριάμβευσε στο Κίεβο. Το τραγούδι γράφτηκε από την αδελφή του Λουίζα Σόμπρα, η οποία συμφώνησε να τραγουδήσει με τον αδελφό της κατά τη διάρκεια της θριαμβευτικής επανάληψης, μετά την νίκη.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να δούμε τον Σαλβαδόρ υγιή να παραστεί σαν περσυνός νικήτης του διαγωνισμού, στην Eurovision του 2018 στο Αλτίς Αρένα της Λισαβόνας στις 12 Μαΐου.

Ας ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον Σαλβαδόρ, ακούγοντας για άλλη μια φορά το τραγούδι που του χάρισε την νίκη στην Eurovision 2017.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Δεκεμβρίου 2017 02:37

Σχετικά Άρθρα: