X

Μεθυσμένος έκανε 3 ώρες αντί μερικών λεπτών για να ανοίξει πόρτα

Αυτό το αστείο βίντεο, μας δείχνει τον αγώνα ενός μεθυσμένου ανθρώπου να ανοίξει μια πόρτα και γυρίστηκε μέσα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπαλασίκα στην Μόσχα.

Όπως έχει καταγράψει η κάμερα της πολυκατοικίας, ο άνδρας αυτός χρειάστηκε ακριβώς δύο ώρες και 47 λεπτά για να ανοίξει μία πόρτα, που θα μπορούσε να την ανοίξει απλά πατώντας ένα κουμπί.

Βρέθηκαν με τον φίλο του για άγνωστο λόγο στην πολυκατοικία και όταν ήθελαν να βγουν, ήταν τόσο μεθυσμένοι που όπως λέμε, δεν έβλεπαν μπροστά τους.

Αφού ξεκουράζεται με θλίψη και απογοήτευση για σχεδόν 30 λεπτά, ξανακάνει μερικές αποτυχημένες προσπάθειες και μετά σταματάει και πάει να ξεκουραστεί στη γωνία, ενώ ο φίλος του περιμένει μέσα στο κτίριο.

Ο άνδρας ήταν μεθυσμένος και ήταν ξημερώματα όταν προσπαθούσε ανεπιτυχώς να ανοίξει την πόρτα για να βγει από το συγκρότημα. Παρά τις προσπάθειες του η πόρτα δεν άνοιγε και ο φίλος του που ήταν παρέα και τον περίμενε, βαρέθηκε και έφυγε.

Το κουμπί για την απελευθέρωση της μαγνητικής κλειδαριάς της πόρτας φαίνεται καθαρά στη δεξιά πλευρά του τοίχου, κοντά στη λαβή.

Αφού είδε ένα ποντίκι να βγαίνει από μια χαραμάδα της πόρτας, ξαναπροσπάθησε να την σπάσει και μετά είδε το σωτήριο κουμπί, που μόλις το πάτησε η πόρτα άνοιξε ως δια μαγείας..

Σχετικά Άρθρα: