X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Μετρό: Αλλαγές στις μετακινήσεις προς και από το Αεροδρόμιο

Από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αλλαγές του μετρό και οι συρμοί για το αεροδρόμιο θα ξεκινούν από τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και όχι από τον σταθμό «Αγία Μαρίνα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, από τον επόμενο μήνα οι συρμοί της «μπλε γραμμής» δεν θα φτάνουν μέχρι το αεροδρόμιο και τελευταία στάση τους θα είναι ο σταθμός της «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Για τους επιβάτες που έχουν κατεύθυνση το αεροδρόμιο, διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να φύγουν από το αεροδρόμιο, θα πρέπει να σταματήσουν υποχρεωτικά στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και από εκεί να επιλέξουν άλλον συρμό, λεωφορεία ή το τραμ για να μεταβούν στον προορισμό τους.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

«Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο “Ελευθέριος. Βενιζέλος” θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Ομοίως οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό “Δουκίσσης Πλακεντίας”.

Σχετικά Άρθρα: