X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Είναι κάτοικος της πολυκατοικίας η μητέρα του νεκρού μωρού

Ύστερα από την εξονυχιστική έρευνα της αστυνομίας στην περιοχή και στις γύρω πολυκατοικίες, τελικά εντοπίσθηκε η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για μία 22χρονη άγαμη κοπέλα, που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία είναι φοιτήτρια και η οικογένεια της δεν γνώριζε τίποτα για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της που είχε φροντίσει να την κρύβει εννέα μήνες φορώντας φαρδιά ρούχα.

Η 22χρονη φοιτήτρια, γέννησε μόνη της χωρίς να πάει σε μαιευτήριο και πέταξε αμέσως το μωρό, για να μην καταλάβει τίποτα η μητέρα της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι η μητέρα της που μένουν μαζί δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της κόρης της, όπως και κάτοικοι της περιοχής που την έβλεπαν καθημερινά.

Εξετάζεται από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ το ενδεχόμενο, εάν η εγκατάλειψη του βρέφους οφείλεται σε επιλόχεια κατάθλιψη ή είναι για προσωπικούς και κοινωνικούς λόγους της μητέρας, που αναμένεται να συλληφθεί με τις κατηγορίες της παιδοκτονίας.

Λήφθηκε DNA από την μητέρα και οδηγήθηκε στην ασφάλεια Αττικής για να καταθέσει σχετικά με όσα συνέβησαν, ενώ παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης. Ακόμα, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα κατηγορηθεί και η μητέρα της 22χρονης για τα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, το μωρό γεννήθηκε υγιές, είχε βάρος 3.350 γραμμάρια και πέθανε τουλάχιστον δώδεκα ώρες πριν το βρουν στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Ήταν τυλιγμένο με σεντόνι μαζί με τον ομφάλιο λώρο και κάτω από φαράσι, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας της οδού Πριγκιποννήσων.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 24 Απριλίου 2018 22:20

Σχετικά Άρθρα: