X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Μπαρμπαρούσης: Συνελήφθη σε σπίτι φίλης του στην Πεντέλη-Κατηγορητήριο

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο οποίος καταζητείτο από την Παρασκευή το απόγευμα, βρίσκεται τώρα στα χέρια της Αστυνομίας. Παρόλες τις πληροφορίες που υπήρχαν ότι κρύβεται σε χώρο της περιοχής και τόπο καταγωγής του, ο Μπαρμπαρούσης εντοπίσθηκε από μέλη της Αντιτρομοκρατικής να κρύβεται σε σπίτι φίλης του και συνελήφθη σήμερα Δευτέρα στην Πεντέλη.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Μπαραμπαρούσης κατά την καταδίωξη του έθεσε σε κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών που προσπάθησαν να τον σταματήσουν στην Εθνική οδό, όταν στην προσπάθεια του να διαφύγει, έτρεχε με πάνω από 180 χιλιόμετρα με το βουλευτικό αυτοκίνητο, παρόλο που έβρεχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής δεν προέβαλλε καμία αντίσταση κατά την σύλληψη του, αλλά πειθήνια ακολούθησε στους αστυνομικούς. Έχει επίσης προσαχθεί και η γυναίκα που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της.

Ο Εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης, απέδωσε νωρίτερα σήμερα, το αδίκημα κακουργηματικού βαθμού των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής για όσα ισχυρίστηκε περί πραξικοπήματος, αλλά και τις χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τον Πάνο Καμμένο: Καμμένε, να έρθεις με φουστίτσα πάνω στο μικρό μου πόνυ…, από το βήμα της Βουλής.

Βγαίνοντας από την ΓΑΔΑ για να οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο Μπαρμπαρούσης, φώναξε στους δημοσιογράφους: Η Μακεδονία, είναι ελληνική.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 18 Ιουνίου 2018 14:38

Σχετικά Άρθρα: