X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Μυρσίνη Λοΐζου: «Φάγαμε στο Μαξίμου….εεε δηλαδή, κάτι τσιμπήσαμε»- Vid

Η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοΐζου και υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να αλλάξει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας επίθεση σε όσους την κριτικάρουν.

Μιλώντας στο KONTRA, αναφέρθηκε σε tweet που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο έγραφε ότι «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη». Η Μυρσίνη Λοΐζου επιτέθηκε σε όσους την κατηγόρησαν λέγοντας ότι «δεν είδαν τη συγγνώμη που ζήταγα από κάτω. Επίτηδες τα είχαν γράψει».

Όσον αφορά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι 16 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η κ. Λοΐζου ανέφερε ότι: «Πήγαμε γνωριστήκαμε οι 16 πρώτοι (εννοούσε του υποψήφιους) και φάγαμε… κάτι τσιμπήσαμε, μετά δηλαδή έφαγα σπίτι μου».

Μίλησε και για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητα, αναφέροντας: «Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Μαγειρεύω, σκουπίζω. Είμαι γραφίστρια, κάνω εξώφυλλα, και έχω δουλέψει στις πωλήσεις εταιρείας web design. Ασχολήθηκα με τα πνευματικά δικαιώματα γιατί υπήρξε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Κάπως έτσι βρήκα και ασχολήθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική».

Για την απόφαση της να θέσει υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, είπε: «Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες…Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό.»

Τελειώνοντας αναφέρθηκε στην απαγόρευση που είχε θέσει πριν λίγα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ να μην χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της, Μάνου Λοΐζου, «Καλημέρα Ήλιε» και σχολίασε: «Και τα δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψήφισαν μνημόνια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει, γι’ αυτό προχωρώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει άλλο κοινωνικό πρόσωπο».

Σχετικά Άρθρα: