X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Νάξος: Τραγωδία με 4χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Τραγωδία σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή μικρή Βίγλα της Νάξου, όπου 4χρονο κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα του ξενοδοχείου που εργαζόταν η μητέρα της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, η μητέρα της μικρής δεν είχε που να την αφήσει και την είχε πάρει μαζί της στη δουλειά της στο ξενοδοχείο.

Ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου καθαρίζοντας και σιδερώνοντας ρούχα, σε κάποια στιγμή έχασε από τα μάτια της τη μικρή κόρη της. Πέρασαν δέκα λεπτά και τότε συνειδητοποίησε ότι κάτι συμβαίνει και πανικόβλητη έτρεξε να βρει το κοριτσάκι.

Δυστυχώς όμως, η μικρή βρισκόταν αναίσθητη στην πισίνα. Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε αμέσως στο ξενοδοχείο με γιατρό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και το 4χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου όπου σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή μετά από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου ανέπνευσε, τελικά όμως δεν τα κατάφερε.

Το σώμα του άτυχου παιδιού θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Σύρου ή της Αθήνας, για τη διενέργεια νεκροψίας.

Σχετικά Άρθρα: