X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Αυτός είναι ο δράστης της Φλόριντα ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση

Νεαρό άτομο άνοιξε πυρ και σκόρπισε τον θάνατο, στο λύκειο Μέϊτζορι Ντάγκλας Χάϊ Σκουλ στην πολιτεία της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα στην περιοχή Πάρκλαντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ABC και το Reuters, ο δράστης είναι ο Νίκολας Κρουζ μαθητής του Λυκείου, που έχει ήδη συλληφθεί και βρίσκεται στην τοπική αστυνομία.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι ο δράστης έθεσε σε λειτουργία τον συναγερμό για την πυρκαγιά και κατόπιν άρχισε να πυροβολεί. Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Μαϊάμι Χέραλντ την πληροφορία ότι υπάρχει ένας νεκρός. Υπάρχουν όμως πληροφορίες, ότι διεσώθησαν και άτομα που είχαν τραυματιστεί από μαχαίρι.

Στο λύκειο Μέϊτζορι Ντάγκλας έσπευσε μονάδα του FBI και οι δρόμοι γύρω από το σχολείο έχουν αποκλειστεί από περιπολικά, ένα τανκ και από τις ειδικές δυνάμεις SWAT. Παράλληλα, ενημερώθηκε ο κυβερνήτης της Φλόριντα όπως και ο Πρόεδρος Τραμπ.

Η αστυνομία της περιοχής μέσω twitter, συμβούλευσε τους μαθητές αλλά και τους δασκάλους που βρίσκονται ακόμα μέσα στο σχολείο να κρυφτούν και να παραμείνουν με κλειδωμένες πόρτες μέχρι την ώρα που θα τους παραλάβουν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με το CNN γύρω στους 2.000 είναι οι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο.

Συγκλονισμένη η μητέρα μιας μαθήτριας δήλωσε στην αστυνομία ότι νόμισε ότι επρόκειτο για φάρσα, όταν η κόρη της της έστελνε μηνύματα και την παρακαλούσε να καλέσει την αστυνομία, μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς.


Η κόρη της μπόρεσε να ξεφύγει και να κρυφτεί σε ένα γειτονικό κατάστημα και όπως λέει, το συμβάν ήταν φρικιαστικό.

Ένας άλλος μαθητής, δήλωσε σε δημοσιογράφο του τοπικού καναλιού WSVN ότι νόμισαν πως πρόκειται για άσκηση, όπως την προηγούμενη ημέρα και στην αρχή δεν ανησύχησαν, αλλά μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 15 Φεβρουαρίου 2018 04:35

Σχετικά Άρθρα: