X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

7.000 ευρώ πουλήθηκαν τα παπούτσια του Γκάλη για τον μικρό Χριστόφορο

Ο Νίκος Γκάλης πρόσφερε για δημοπρασία τα παπούτσια που είχε φορέσει την σαιζόν 1992-1993 όταν ήταν στον Παναθηναϊκό. Σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσει και εκείνος τον μικρό Χριστόφορο που δίνει την μεγάλη του μάχη σε ογκολογικό νοσοκομείο του Μεξικού.

Τα παπούτσια δημοπρατήθηκαν από την Charity Idols. Ενδιαφέρθηκαν 46 άτομα και τα απέκτησε κάποιος που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, δίνοντας 7.000 ευρώ. Ο Νίκος Γκάλης είχε αναρτήσει στο Facebook του την πρόθεση του να βοηθήσει τον μικρό ήρωα Χριστόφορο που αντιμετωπίζει με γενναιότητα το πρόβλημα του με τον καρκίνο, στα 5 του χρόνια.

Αυτά τα παπούτσια που είναι φορεμένα από τον Γκάλη, τα είχε δωρίσει στον Γιάννη Παυλιτζόγλου που ήταν τότε 18 χρονών και αγωνιζόταν στους Εφήβους του Παναθηναϊκού. Αν και ενθύμιο, ο Παυλιτζόγλου δέχθηκε να τα αποχωριστεί και έδωσε το συλλεκτικό και σπάνιο αυτό ζευγάρι παπούτσια, για να βοηθηθεί ο μικρός Χριστόφορος. Ο Γκάλης έχει ευαισθησία στα άτομα που έχουν ανάγκη και το έδειξε ακόμα μια φορά με την στήριξη του στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, στο πλαίσιο του Γκάλης Hall of Fame.

Οι διοργανωτές της δημοπρασίας, είπαν ότι αυτή η τιμή αποτελεί ρεκόρ. Αξίζει ένα μπράβο στον Νίκο Γκάλη!!

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 29 Δεκεμβρίου 2017 16:25

Σχετικά Άρθρα: