X

Το νυφικό της συμφοράς πωλείται στο Facebook

Χαμός έχει γίνει στο Facebook και μετά σε όλα τα social media με την ξεκαρδιστική ανάρτηση γυναίκας που μετά το μήνα του μέλιτος τελειώνει το γάμο της.

Η Τζέην Τάρεν από την Νέα Υόρκη, αποφάσισε να ξεφορτωθεί το νυφικό της, επειδή ο γάμος της με τον 42χρονο Michael Borg, έληξε άδοξα, λίγες μέρες μετά το γρουσούζικο ταξίδι του μέλιτος στο Μεξικό.

Η Jane Tarren, έβαλε μια ξεκαρδιστική αγγελία ότι πουλάει το νυφικό της, επειδή έπιασε τον σύζυγό της να σαλιαρίζει με άλλες γυναίκες στο μήνα του μέλιτος.

Η Τζέην που είναι 46 ετών, περιέγραψε το φόρεμα ότι είναι  σε καταπληκτική κατάσταση σε αντίθεση με τον γάμο της και ότι όλη η γρουσουζιά που της έφερε έχει αφαιρεθεί γιατί το ξεσκόνισε και το έστειλε στο καθαριστήριο..

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω ίντερνετ το 2013 και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Έμοιαζαν με το ιδανικό ζευγάρι που φαντάζεται κάθε γυναίκα και το επόμενο βήμα ήταν ο γάμος, που έγινε τον περασμένο Μάϊο.

Για γαμήλιο ταξίδι διάλεξαν το Μεξικό, αλλά το ρομαντικό ταξίδι γρήγορα έγινε εφιάλτης για την Τζέην, γιατί ο Μιχαήλ περνούσε όλη την ημέρα φλερτάροντας άλλες γυναίκες και δεν ασχολήθηκε καθόλου με την σύζυγο του.

Η Τζέην έκλαιγε όλη την ημέρα μόνη της στο ξενοδοχείο και στο Facebook έγραψε ότι αυτός ο γάμος ήταν σαν κηδεία. Ένα βράδυ μάλιστα που κατέβηκε στο μπαρ του ξενοδοχείου για να τον ψάξει, τον βρήκε να χαριεντίζεται όχι με μία, αλλά με δύο κουκλάρες και να έχουν πιει ένα μπουκάλι ουίσκι.

Το χειρότερο από όλα ήταν όταν γύρισαν στο σπίτι τους στην Νέα Υόρκη. Η Τζέην που ήταν πλέον υποψιασμένη, έψαξε στον υπολογιστή του και βρήκε μηνύματα που είχε στείλει ο λεγάμενος σε ένα φίλο του. Του έγραφε ότι δυστυχώς είχε παντρευτεί μία γυναίκα που ποτέ δεν αγάπησε.

Αυτό ήταν και η χαριστική βολή για το ζευγάρι. Τώρα έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για το διαζύγιο και εκείνη για να τον εκδικηθεί και να μάθουν όλοι τι κουμάσι είναι ο Μιχαήλ, έβαλε αγγελία στο διαδύκτιο ότι πουλάει το νυφικό της, εξηγώντας το γιατί..

– Θα έπεφτα στη φωτιά για αυτόν τον άνδρα, δεν τον μισώ, τον λυπάμαι.. λέει η Τζέην.

Ίσως και να τον αγαπάει ακόμα..

Σχετικά Άρθρα: