X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ξανασυνάντησε τον έναν από τους απαγωγείς του

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος είχε απαχθεί και είχε κρατηθεί όμηρος για έξι μήνες, συνάντησε πριν από λίγες ημέρες, έναν από τους βασικούς απαγωγείς του. Μέχρι σήμερα, η συνάντηση αυτή δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον απαγωγέα, στο αστυνομικό γραφείο Ηρακλείου στην κατ΄ αντιπαράσταση συνάντηση τους που είχε διάρκεια περίπου δύο ωρών.

Ο κ. Λεμπιδάκης τον χαιρέτησε ζεστά και μίλησε σε φιλικό κλίμα μαζί του, σχετικά με τις συνθήκες ομηρείας του και της μεταφοράς του σε διάφορα κρησφύγετα, κάτι που έκαναν οι απαγωγείς για να δυσκολέψουν τις έρευνες της αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια αυτής της συζήτησης των δύο ωρών, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να παραδέχεται την βοήθεια του κατηγορούμενου την περίοδο της εξάμηνης ομηρίας του, όπως και την πρόταση του να τον βοηθήσει να αποδράσει.

Ο επιχειρηματίας όπως ισχυρίσθηκε, είχε αρνηθεί την πρόταση του, φοβούμενος ότι στην διάρκεια της φυγής του ήταν πιθανό να υπήρχε αιματηρή επίθεση από συνεργούς του συγκεκριμένου απαγωγέα.

Μέχρι στιγμής, ελάχιστα στοιχεία έχουν εισέλθει στη δικογραφία για να τεκμηριωθεί η εμπλοκή και άλλων 3-4 ατόμων, που φέρονται να έχουν συμμετάσχει στην αρπαγή, όπως και στην πρώτη φάση της ομηρίας του Μιχάλη Λεμπιδάκη το Μάρτιο του 2017.

Σχετικά Άρθρα: