X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ολλανδία: Ένας νεκρός και τραυματίες από πυρά σε τραμ στην Ουτρέχτη

Πολλοί τραυματίες και ένας μέχρι στιγμής άνθρωπος νεκρός, από πυροβολισμούς μέσα σ’ ένα τραμ στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα στις 10 περίπου το πρωί. Όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του ANP που βρέθηκε στο σημείο, το θύμα είναι καλυμμένο με σεντόνι και κείτεται πάνω στις σιδηρογραμμές ανάμεσα σε δύο βαγόνια.

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, εξέφρασε την βαθιά ανησυχία του για το περιστατικό και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση της κυβέρνησης μετά τα γεγονότα. Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η επίθεση να είχε «τρομοκρατικά κίνητρα».

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ, ότι «Ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί με μανία» και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη, που ακόμα διαφεύγει την σύλληψη.

Έχουν δωθεί οδηγίες από τις αρχές στα σχολεία της Ουτρέχτης να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συμμετείχαν στην επίθεση περισσότεροι από τρεις ένοπλοι.




Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 18 Μαρτίου 2019 19:45

Σχετικά Άρθρα: