X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Πακιστάν: Ήθελε να παντρευτεί την κοπέλα του και του έβγαλαν τα μάτια

Φρίκη προκάλεσε στο Πακιστάν η τιμωρία που επέβαλαν οι γονείς και τα τέσσερα αδέλφια νεαρού Πακιστανού, βγάζοντας του τα μάτια επειδή ήθελε να παντρευτεί την κοπέλα που αγαπούσε.

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης στο χωριό Ναζιραμπάντ στην περιοχή του Βαλουχιστάν στο Πακιστάν. Ο Αμπντούλ Μπακί 22 χρονών, το περασμένο Σάββατο ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα παντρευόταν την κοπέλα που είχε μακροχρόνια σχέση μαζί της. Τους ζήτησε επίσης όπως είθισται να πάνε και να ζητήσουν επίσημα από τους γονείς της και να προχωρήσουν σε αρραβώνα.

Ο 70χρονος πατέρας του όμως είχε αντιρρήσεις και δεν σταμάτησε στην διαφωνία της απόφασης του γιου του, αλλά το προχώρησε ακόμα περισσότερο. Κλείδωσαν την μητέρα του Αμπντούλ σε ένα δωμάτιο για να μην μπορεί να βοηθήσει τον γιο της και αφού έδεσαν τον νεαρό σε κρεβάτι, του έβγαλαν τα μάτια με το πίσω μέρος ενός κουταλιού.

Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές του 22χρονου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής Κουέτα και παρ όλες τις προσπάθειες των γιατρών, ο Αμπντούλ καταδικάστηκε να μείνει μόνιμα τυφλός και από τα δύο του μάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις εφημερίδες του Πακιστάν, ο 22χρονος κατέθεσε ότι ο πατέρας του στην αρχή δέχθηκε την απόφαση του για την επισημοποίηση της σχέσης του με την αγαπημένη του, αλλά τρεις ώρες αργότερα άλλαξε γνώμη.

Με πήγαν σε ένα δωμάτιο ο πατέρας μου και τα τέσσερα αδέρφια μου, όπου με έδεσαν σε ένα κρεβάτι και άρχισαν να μου βγάζουν τα μάτια. Συνέχισα να τους φωνάζω τι έκαναν; Αλλά εκείνοι δεν άκουγαν τα παρακάλια μου. Ο πατέρας μου χρησιμοποίησε το πίσω μέρος ενός κουταλιού για να βγάλει το πρώτο μου μάτι. Είδα το μάτι μου να κουνιέται αφού το είχαν ξεριζώσει, περιέγραψε την περιπέτεια του ο Αμπντούλ, μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Όταν έβγαλαν το πρώτο μου μάτι, τους ζήτησα να με αφήσουν τώρα, αλλά δεν με άκουσαν καθόλου και έβγαλαν με το ίδιο κουτάλι και το άλλο. Αφού τελείωσαν, τους παρακαλούσα να με αφήσουν τώρα, αλλά απάντησαν ότι θέλουν να είμαι παράδειγμα για τα άλλα αγόρια στο χωριό.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον πατέρα που θεωρείται και αυτός που αποφάσισε την βάρβαρη και απάνθρωπη τιμωρία του γιου του, όπως και τα δύο αδέλφια του. Οι άλλοι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν και αναζητούνται.

Σχετικά Άρθρα: