X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γιάννος Παπαντωνίου: Απρόσμενη συνάντηση με τους Πυρήνες στο Κορυδαλλό

Μία… πραγματικά απρόσμενη συνάντηση, είχε ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου με μέλος της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, τώρα που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε κατά τη διάρκεια του κοινού προαυλισμού, όταν ένα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης των «Πυρήνων», ζήτησε από τον φύλακα να έχει συνομιλία με τον Γιάννο Παπαντωνίου και εκείνος δέχθηκε.

Η συζήτηση, έγινε για τις καθημερινές ανάγκες που έχουν οι κρατούμενοι στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα για το νερό. Όταν δηλαδή σύμφωνα με το μέλος των Πυρήνων ο κ. Παπαντωνίου ανοίγει το κρύο νερό, εκείνοι δεν έχουν ζεστό νερό για να κάνουν μπάνιο.

Ο πρώην υπουργός δέχθηκε τον διακανονισμό που του πρότειναν και επειδή βρίσκονται στην ίδια πτέρυγα, θα χρησιμοποιεί το νερό τις ώρες που του πρότειναν οι συγκρατούμενοι του.

Για να γεμίσει τις ώρες του στον Κορυδαλλό, ο Γιάννος Παπαντωνίου ζήτησε μέσω αίτησης που υπέβαλλε, να του φέρουν βιβλία, όπως και διάφορα προσωπικά του είδη. Επίσης έδωσε τα ονόματα των ατόμων που θα τον επισκέπτονται στη φυλακή, εκτός από τους δικηγόρους του.

Σχετικά Άρθρα: