X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Παρασκευόπουλος: Σίγουρα προβληματίζομαι για πιθανά λάθη στο νόμο

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, μίλησε για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Ιστορίες, για πιθανά λάθη στον νόμο που πολλές φορές έχει δεχθεί επικρίσεις και δήλωσε ότι υπάρχουν πιθανά λάθη.

Σίγουρα προβληματίζομαι. Μήπως κάποια ρύθμιση δεν ήταν όπως θα έπρεπε, μήπως κάποια κατηγορία που αφαιρέθηκε ήταν περιορισμένη και έπρεπε να ήταν ευρύτερη, δήλωσε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Παραδέχεται για πρώτη φορά, ότι υπάρχουν πιθανά λάθη στον πολυσυζητημένο νόμο Παρασκευόπουλου, μιλώντας στη Σία Κοσιώνη. Ωστόσο, ο κ. Παρασκευόπουλος απορρίπτει την σύνδεση του νόμου του με την έξαρση της εγκληματικότητας, επιρρίπτοντας ευθύνες για αυτό στα μέσα ενημέρωσης για σύνδεση των δύο.

Σίγουρα προβληματίζομαι. Μήπως κάποια ρύθμιση δεν ήταν όπως θα έπρεπε, μήπως κάποια κατηγορία που αφαιρέθηκε ήταν περιορισμένη και έπρεπε να ήταν ευρύτερη, σχολίασε ο Νίκος Παρασκευόπουλος, επισημαίνοντας ότι το σύνολο δεν δείχνει ούτε έκρηξη της εγκληματικότητας, όπως δείχνει ο Τύπος αυτή τη στιγμή. Ούτε καν αύξηση στα βαριά εγκλήματα.

Επίσης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος κάνει λόγο για προσωπική στοχοποίησή του, η οποία όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξη, έχει οδηγήσει σε σωρεία απειλών κατά του ίδιου και της οικογένειας του.

Σχετικά Άρθρα: