X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Παρίσι: Μωρό γεννήθηκε μέσα σε τρένο-Δωρεάν μετακινήσεις έως τα 25 του

Σήμερα Δευτέρα το πρωί, γεννήθηκε ένα αγοράκι μέσα σε τρένο, σε σταθμό στο κέντρο του Παρισιού, όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός συγκοινωνιών της γαλλικής πρωτεύουσας (RATP). Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται ότι το παιδί θα έχει σαν δώρο από τον οργανισμό, δωρεάν μετακινήσεις σε όλο το δίκτυο του έως την ηλικία των 25 ετών.

Ο γαλλικός οργανισμός συγκοινωνιών, έκανε σχόλιο στον λογαριασμό του στο Twitter ότι: Μετά την απροσδόκητη γέννηση ενός μωρού σε τραίνο στον σταθμό Ομπέρ, διακόπηκε η κυκλοφορία των τραίνων μεταξύ των σταθμών Ετουάλ και Νασιόν.

Υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας για 45 λεπτά και προς τις δύο κατευθύνσεις, σημείωσε εκπρόσωπος του οργανισμούς, διευκρινίζοντας ότι το μωρό γεννήθηκε στις 11:40 τοπική ώρα και 12:40 ώρα Ελλάδας.

Γύρω στα 15 άτομα βοήθησαν στη γέννηση του παιδιού, μεταξύ των οποίων αστυνομικοί, πυροσβέστες και προσωπικό του RATP, ενώ ο συρμός εκκενώθηκε με ηρεμία.

Από όσο γνωρίζουμε, το παιδί που γεννήθηκε είναι αγόρι και όλοι είναι καλά, σημείωσε ο εκπρόσωπος της RATP. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο οργανισμός των γαλλικών συγκοινωνιών, συγχαίρει την μαμά και προσφέρει στο μωράκι τη δυνατότητα να ταξιδεύει δωρεάν σε όλο το δίκτυο του μέχρι και τα 25 του χρόνια.

Σχετικά Άρθρα: