X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης μεταναστών από Λαδόπουλο-ΑΒΕΞ

Ολοκληρώθηκε μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης μεταναστών, που στήθηκε από τα ξημερώματα από την τοπική αστυνομία, από τους άτυπους καταυλισμούς στο πρώην εργοστάσιο του Λαδόπουλου και την ΑΒΕΞ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrastimes, στην επιχείρηση συμμετέχουν 380 αστυνομικοί, 10 διμοιρίες των ΜΑΤ, και άνδρες της ΟΠΚΕ. Η πλειοψηφία των μεταναστών μεταφέρονται στο Κέντρο Προσφύγων στην Κόρινθο.

Παρόλο που απομακρύνθηκαν όλοι οι μετανάστες από του Λαδόπουλου και την ΑΒΕΞ, οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή για την επιτήρηση των χώρων.

Η οδός Ακτή Δυμαίων καθώς και οι γύρω δρόμοι, δόθηκαν κανονικά στην κυκλοφορία, ενώ αποχώρησαν και οι διμοιρίες των ΜΑΤ που πήραν μέρος στην τεράστια αστυνομική επιχείρηση, από άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Με την αναχώρηση των τελευταίων λεωφορείων με μετανάστες από την ΑΒΕΞ ολοκληρώνεται η επιχείρηση απομάκρυνσης που στήθηκε από τα ξημερώματα στους δύο άτυπους καταυλισμούς (πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου και ΑΒΕΞ).

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τις 4.20 τα ξημερώματα και σε αυτή πήραν μέρος αστυνομικές δυνάμεις και εκτός Αχαϊας, από Ηλεία, Αρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Θεσπρωτία κ.ά.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 15 Μαΐου 2018 12:33

Σχετικά Άρθρα: