X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πειραιάς: Στοιχεία σοκ για το έγκλημα 79χρονου από τη Χιλιανή – Βίντεο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 79χρονου ναυτικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μπαλκόνι του σπιτιού του την Τετάρτη, σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Σαχτούρη 25 στον Πειραιά.

Ο 79χρονος, κατακρεουργήθηκε από την 50χρονη Χιλιανή σύντροφό του, με την οποία φέρεται να είχε σχέσεις τον τελευταίο καιρό και η οποία ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε, κατά την προσαγωγή της στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη γυναίκα που είχε καταγωγή από τη Χιλή μαχαίρωσε τον άτυχο ηλικιωμένο στο λαιμό, στο θώρακα και στην κοιλιά, ενώ το στόμα του ήταν φιμωμένο με μανταλάκια. Η μανία της ήταν τόσο μεγάλη, που την ώρα που τον μαχαίρωνε, πολλά από τα ζωτικά του όργανα βρέθηκαν να κρέμονται έξω από το σώμα του, που θα μεταφερθεί αύριο για νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πειραιά.

Η 50χρονη Χιλιανή, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές και μανία καταδίωξης στο παρελθόν, εντοπίστηκε από τους αστυνομικού να κάθεται μέσα στο σπίτι έχοντας αγκαλιά το σκυλάκι της, χωρίς να αντιλαμβάνεται τι είχε συμβεί. Μετά τη σύλληψη της, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και κατόπιν στην Εισαγγελία Πειραιά.

Όπως ανέφεραν γείτονες του θύματος, επρόκειτο για έναν πολύ ευγενικό και ήσυχο άνδρα που το τελευταίο διάστημα είχε συχνούς καβγάδες με την Χιλιανή σύντροφο του και ακουγόντουσαν μέχρι και από τους περαστικούς.

Φίλος του άτυχου ηλικιωμένου, ανησύχησε όταν δεν επικοινώνησε με τον 79χρονο και μπαίνοντας στο σπίτι του μαζί με τους αστυνομικούς ήταν ο πρώτος που αντίκρυσε το κατακρεουργημένο πτώμα του στο μπαλκόνι. Η 50χρονη, προκειμένου να ακινητοποιήσει το θύμα, του είχε πετάξει και μία γλάστρα στο κεφάλι, για να συνεχίσει το αποτρόπαιο έργο της.

Σχετικά Άρθρα: