X
    Κατηγορίες: Κόσμος

8 απίστευτα έθιμα γύρω από το σεξ

Όχι μόνο έκπληξη αλλά αγανάκτηση και γέλιο προκαλούν τα έθιμα που υπάρχουν σχετικά με το σεξ σε διάφορες χώρες.

Τα αξιοπερίεργα αυτά έθιμα υπάρχουν, γιατί το σεξ και η ανατομία του σώματος, ιδιαίτερα των γυναικών θεωρούνται πρόβλημα στις χώρες που θα δείτε παρακάτω..

1. Στην Ινδονησία, όταν πιάνουν κάποιον να αυνανίζεται, τον τιμωρούν με την ποινή του αποκεφαλισμού.

2. Στη Γκουάμ, υπάρχουν άνδρες που έχουν σαν κανονικό επάγγελμα να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό με συγκεκριμένο σκοπό να κάνουν σεξ με νεαρές κοπέλλες που είναι παρθένες. Οι άνδρες αυτοί πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους. Ο νόμος εκεί απαγορεύει στις κοπέλλες που παντρεύονται να είναι παρθένες. Και εμείς μιλάμε για ανεργία..

3. Στο Χονγκ Κονγκ, στη σύζυγος που έχει απατηθεί από τον άτακτο σύντροφο της, ο νόμος της δίνει το δικαίωμα να σκοτώσει τον άνδρα της, αλλά είναι νόμιμο και δεν τιμωρείται “μόνο” εάν το κάνει η ίδια με τα χέρια της. Όσο για την ερωμένη του, η σύζυγος επιτρέπεται να την σκοτώσει με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξει.. Περί ορέξεως ουδείς λόγος..

4. Στο Μπαχρέιν ο γυναικολόγος επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να τα κοιτάζει απ’ ευθείας. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση από την εξεταζόμενη περιοχή στον καθρέφτη και έτσι να την εξετάζει. Καθρέφτη καθρεφτάκι μου..

5. Στο Λίβερπουλ, επιτρέπεται να υπάρχουν γυμνόστηθες πωλήτριες και είναι νόμιμες, αλλά μόνο σε μαγαζιά που πουλάνε τροπικά ψάρια. Φάτε μάτια ψάρια όπως λένε..

6. Στη Βολιβία στη Σάντα Κρουζ, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει ταυτόχρονα σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα και την κόρη της. Για να υπάρχει τέτοιος νόμος..

7. Στην Κολομβία στο Κάλι, επιτρέπεται να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα για πρώτη φορά, μόνο εφόσον είναι και η μητέρα της γυναίκας παρούσα.

8. Όσο για τους μουσουλμάνους νεκροθάφτες, είναι υποχρεωμένοι να καλύπτουν την περιοχή με τα σεξουαλικά όργανα του/της πεθαμένου, με ένα κομμάτι ξύλου ή με ένα τούβλο.

9. Ας μην ξεχνάμε όμως και τον νόμο στη Σαουδική Αραβία, που επιτρέπει στον σύζυγο να φάει την γυναίκα του νόμιμα, όταν πεινάει και χωρίς να έχει κυρώσεις.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Απριλίου 2018 15:24

Σχετικά Άρθρα: