X

Τα πιο περίεργα σκονάκια για αντιγραφή

Τι άλλο θα σκεφτεί ο νους του εξεταζόμενου? Βρήκαμε και τα ποστάρουμε για εσάς, τα πιο περίεργα σκονάκια που έχουν χρησιμοποιηθεί ή και.. χρησιμοποιούνται. Εμείς τις ιδέες σας τις δίνουμε. Τώρα, εσείς αποφασίζετε..

Μία καλή προσπάθεια γίνεται με σκονάκια μέσα από τις νάυλον κάλτσες. Από ευγένεια και μόνο, κανείς δεν θα κοιτάξει μια κοπέλλα που ανεβάζει τις κάλτσες της.

Το εσωτερικό μέρος του μπουφάν είναι ένας καλός χώρος, αλλά ίσως λίγο πιο συνηθισμένος. Άσε που αν είναι καλοκαίρι θα σε υποψιαστούν..

Μπορείτε να ισχυριστείτε ότι είναι μία νέα μόδα μανικιούρ. Τόσα καινούργια πράγματα βγαίνουν, γιατί όχι και αυτό?

Ιδανικό για αυτούς που έχουν τα μαλλιά τους ράστα. Τώρα αν δεν είστε με αυτό το μαλλί και σας δουν έτσι την ημέρα των εξετάσεων.. είναι λίγο πρόβλημα..

Οι πάτοι των παπουτσιών είναι καλή κρυψώνα, φτάνει να μην κάνει ζέστη και αλλοιωθούν τα γράμματα..

Το ρολόι μπορεί να γίνει μια χαρά σκονάκι αν βέβαια είναι αρκετά μεγάλο και μπορείτε να τα διαβάσετε. Μέσα στον πανικό, τα μικρά γράμματα θα φαίνονται ακόμα μικρότερα..

Ίσως θα φανεί λίγο παράξενο στον εξεταστή να σηκώνετε συνέχεια το παπούτσι σας και να συγκεντρωθείτε για να διαβάσετε αυτά που έχετε γράψει, αλλά στην χειρότερη, βγάλτε το και ακουμπήστε το δίπλα στην κόλλα σας.. Πιο πρακτικό φαίνεται..

Σχετικά Άρθρα: