X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πετρούπολη: Ομολογία – Έπνιξα το μωρό με τη βοήθεια της μητέρας μου

Σήμερα Δευτέρα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο γυναικών σχετικά με την υπόθεση του νεκρού βρέφους που είχε βρεθεί πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη, στις 26 Φεβρουαρίου.

Ταυτοποιήθηκε η ταυτότητα μιας 19χρονης και της μητέρα της, βάσει του γενετικού τους υλικού.

Πρόκειται για δυο γυναίκες που είναι ελληνικής υπηκοότητας, και υποστήριξαν ότι επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της 19χρονης κοπέλας. Το μωρό είχε βρεθεί στον κάδο από ρακοσυλλέκτη και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε στραγγαλιστεί με τον ομφάλιο λώρο του.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα και πραγματικά ειναι σοκαριστική η ομολογία της μητέρας για τον τρόπο που έπνιξε το μωρό της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η 19χρονη, ζήτησε από τη μητέρα της να κάνει το μωρό να σταματήσει να κλαίει και η 52χρονη μητέρα της φίμωσε το μωρό με χαρτοπετσέτες και στη συνέχεια το στραγγάλισαν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 19χρονη κοπέλα γέννησε το παιδί στο σπίτι της μέσα στη μπανιέρα και όπως ομολόγησε, ήταν μια ανεπιθύμητη κύηση και δεν ήθελε να κρατήσει το βρέφος. Μετά την γέννηση του μωρού, με τη βοήθεια της 52χρονης, το φίμωσαν με χαρτοπετσέτες και στη συνέχεια το στραγγάλισαν με κορδόνι.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 14 Μαΐου 2018 14:39

Σχετικά Άρθρα: