X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Θα έκανε πλαστική στον εραστή της για να πάρει την θέση του άνδρα της

Το παράνομο ζευγάρι από την Ινδία κατέστρωσε ένα σχέδιο που ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας αλλά και μέχρι το που μπορεί να φτάσει μια γυναίκα. Η αστυνομία στην Τελανγκάνα, αποκάλυψε τα τρομακτικά γεγονότα που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών για το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει αναστατώσει την πόλη τους.

Η Σουάτι Ρέντι, είναι μια 27χρονη νοσοκόμα που πριν 3 χρόνια παντρεύτηκε τον Σουντάκαρ Ρέντι και είχαν μαζί ένα παιδί. Γνώρισε όμως τον φυσικοθεραπευτή Ραντζές στο νοσοκομείο που εργαζόταν και τον συναντούσε συχνά, καθώς ο σύζυγός της έλειπε πολλές φορές σε επαγγελματικά ταξίδια. Τον αγάπησε παράφορα τον εραστή της και έψαχνε να βρει τρόπο να απαλλαγεί από τον άνδρα της, για να μείνει για πάντα μαζί του.

Σκέφτηκαν ένα σχέδιο, που το εκτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία στις 27 Νοεμβρίου. Έρριξαν υπνωτικό στο φαγητό του Σουντάκαρ και μόλις έπεσε σε βαθύ ύπνο, τον στραγγάλισαν με ένα μαξιλάρι. Αμέσως μετά, πήγαν το σώμα του σε ένα απομονωμένο μέρος έξω από την πόλη και το έκαψαν, ρίχνοντας την στάχτη σε διάφορα σημεία ώστε να μην υπάρχουν ίχνη. Για να εξασφαλίσει όμως η Σουάτι ότι κανείς δεν θα υποπτευθεί την εξαφάνιση του άνδρα της, κατέστρωσε ένα σχέδιο για να ανταλλάξει τον νεκρό σύζυγό της με τον Ραντζές, κάνοντας κάποιες αλλαγές στη φυσική του εμφάνιση. Συμφώνησαν και του έρριξε μια μικρή ποσότητα οξέος στο πρόσωπο και ενημέρωσε τους συγγενείς άνδρα της, ότι του είχαν επιτεθεί άγνωστα πρόσωπα και αφού τον χτύπησαν τον παραμόρφωσαν.

Οι συγγενείς και η σύζυγος πήγαν τον φυσικοθεραπευτή σε ένα νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους συνέστησαν την πλαστική χειρουργική σαν την μόνη διόρθωση. Η θεραπεία είχε αρχίσει και όπως φαινόταν, το διαβολικό ζευγάρι θα πετύχαινε το σχέδιο τους, όταν μία λεπτομέρεια άλλαξε το πάντα και η ιστορία πήρε μια δραματική στροφή. Ο αδερφός του Σουντάκαρ, που από την αρχή κάτι δεν του άρεσε στην ιστορία της Σουάτι, πρόσεξε πως σέρβιραν στον.. υποτιθέμενο αδερφό του στο νοσοκομείο κρεατόσουπα και τον είδε να τρώει χωρίς να έχει πρόβλημα. Συγκλονισμένος πήγε στην αστυνομία και ζήτησε να επανεξετάσουν όλη την υπόθεση, σίγουρος ότι αυτός δεν ήταν ο αδερφός του. Εν τω μεταξύ, οι συγγενείς είχαν πληρώσει για τα έξοδα της πλαστικής 500,000 ρουπίες, περίπου 6,5 χιλιάδες ευρώ.

Εν τω μεταξύ, όταν μίλησε και με τους άλλους συγγενείς παρουσία της αστυνομίας, του έκαναν οικογενειακές ερωτήσεις που μόνο ο Σουντάκαρ θα μπορούσε να απαντήσει. Ο Ραντζές όταν είδε τα δύσκολα, άρχισε να μην μιλάει, αλλά να απαντάει με μπερδεμένα νοήματα που δεν καταλάβαινε κανένας. Λίγες ώρες πριν όμως, οι γονείς του αδικοχαμένου συζύγου, είχαν δεχθεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που τους έλεγε ότι αυτός που ήταν στο νοσοκομείο δεν ήταν ο γιος τους αλλά ο δολοφόνος του γιου τους. Συντετριμένοι οι γονείς του Σουντάκαρ πήγαν στην αστυνομία.

Μετά από διεξοδική έρευνα, η αστυνομία ένωσε τα κομμάτια του παζλ μαζί και αφού πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν η Σουάτι και ο Ραντζές που σκότωσαν τον Σουντάκαρ Ρέντι. Μετά την σύλληψη τους, η γυναίκα παραδέχθηκε το έγκλημα της, αλλά έρριξε το βάρος στον εραστή της και είπε ότι εκείνος το σχεδίασε. Το ίδιο έγινε αντίστοιχα και από εκείνον. Το περιστατικό δημιούργησε μια απόλυτη αηδία ανάμεσα στους ανθρώπους της Ινδίας και σοκάρισε ακόμα και την αστυνομία. Ο δικηγόρος της, είπε ότι είχε επηρεαστεί από τηλεοπτικές σειρές, αλλά το γεγονός είναι ότι πρόκειτα για ένα από το πιο τρομακτικά εγκλήματα γυναίκας στη ιστορία.

Σχετικά Άρθρα: