X

Πλήρωσε την πίτσα με δίλεπτα κέρματα να τους εκδικηθεί..

Η Dominos φημίζεται για τις ωραίες πίτσες της και όλοι τις παραγγέλνουμε και τις απολαμβάνουμε. Να προσέχουμε όμως να μην την πατήσουμε όπως ο πελάτης αλλά και ο ντελίβερι, όπως θα δείτε παρακάτω..

Ο Μπίλυ Μάρτιν, παρήγγειλε μία πίτσα μεσαίου μεγέθους, πατάτες, φτερούγες από κοτόπουλο και μία Fanta την περασμένη Πέμπτη. Αλλά ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος που του την πήγε στο σπίτι την άφησε πολύ γρήγορα και έφυγε, πριν αυτός να του δώσει το ποσό που έπρεπε να πληρώσε σε μετρητά. Ο ντελίβερι όμως από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι φαντάστηκε πως ο πελάτης είχε πληρώσει ονλάϊν από τον τραπεζικό λογαριασμό του, για αυτό και άφησε την παραγγελία και έφυγε.

Όταν ο ντελίβερι γύρισε στην πιτσαρία, του είπαν να τους δώσει τα χρήματα που έπρεπε να είχε πάρει. Αφού τους εξήγησε τι είχε γίνει, έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο τον Μπίλυ στο κινητό του που είχαν, αλλά εκείνος δεν απαντούσε.

Την επόμενη ημέρα ο Μπίλυ, έλαβε άπειρα τηλέφωνα, όχι μόνο από την Dominos, αλλά και από την αστυνομία και μία κλήση ότι οφείλει 25,74 £ για την παραγγελία που δεν πλήρωσε. Προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι έλειπε γιατί ήταν στην κηδεία του παππού της κοπέλας του, αλλά το γεγονός δεν άλλαξε. Έπρεπε να πληρώσει τα χρήματα, πηγαίνοντας ο ίδιος στην πιτσαρία.

Έτσι, ο δυσαρεστημένος και αγανακτισμένος πελάτης, πήρε την υπόθεση στα χέρια του. Πήγε στο κοντινό μπόουλινγκ και αντάλλαξε τα 25,74 £ με κέρματα των 2 λεπτών. Είπε, ότι όπως εκείνοι χάλασαν το Σαββατοκύριακο του, έτσι και εκείνος θα τους χάλαγε την ημέρα. Εξήγησε ότι η κοπέλλα του ήταν απαρηγόρητη από τον θάνατο του παππού της και εκείνος είχε κλείσει το τηλέφωνο του για να είναι περισσότερο κοντά της.

Επίσης είπε, ότι όταν πήγε τα χρήματα στην πιτσαρία, ζήτησε να του δώσουν απόδειξη πληρωμής, αλλά εκείνοι επειδή είχαν πολύ δουλειά και δεν μπορούσαν να μετρήσουν τα δίλεπτα εκείνη την ώρα, του είπαν ότι θα περιμένει μέχρι να τα μετρήσουν.

Οι μηνύσεις αλληλοδιαδέχονται η μία την άλλη, αλλά η Dominos δήλωσε ότι δεν θέλουν για πελάτη τους τον Μπίλυ, όπως και εκείνος με την σειρά του είπε ότι θα παραγγέλνει στο μέλλον από άλλη πιτσαρία..

Σχετικά Άρθρα: