X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Podemos: Η πολυτελής και πανάκριβη βίλα του Πάβλο Ιγκλέσιας – Βίντεο

Με ανάρτηση στο Facebook επιχείρησε ο Πάβλο Ιγκλέσιας να εξηγήσει τους λόγους που αγόρασε με την σύντροφο του Ιρένε Μοντέρο την βίλα που προκάλεσε εντυπώσεις όχι και τόσο θετικές στην κοινή γνώμη.

Η βίλα βρίσκεται στο Γαλαπαγάρ λίγο έξω από τη Μαδρίτη, είναι έκτασης μόλις 250 μ2 και κτισμένη σε οικόπεδο 2.000 μ2 που διαθέτει και πισίνα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Πάβλο, η βίλα αυτή θα στεγάσει την οικογένεια του αλλά και τα δίδυμα αγόρια του που απέκτησε με την σύντροφο του μετά το καλοκαίρι.

Το στεγαστικό δάνειο που πήρε το ζευγάρι είναι 540.000 ευρώ και η μηνιαία δόση θα είναι 1.600 ευρώ για 24 χρόνια. Θέλουν, όπως δήλωσε ο Ιγκλέσιας, να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητα της προσωπική τους ζωής και για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στην εξοχή κανονικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιαυτό και αγόρασαν τη βίλα.

Τονίζει μάλιστα σύμφωνα με το El Pais, ότι κανένας δεν θα τους εμποδίσει να εκπληρώσουν το όνειρο ζωής τους και συμπληρώνει ότι 48 ώρες μετά την αγορά, μετέβαλαν τις δηλώσεις για τα εισοδήματά τους στο ειδικό πρόγραμμα της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσουν για τη μεταβολή και να είναι σύμφωνοι με τις απαιτήσεις για διαφάνεια.

Αξίζει να σημειωθεί το σύμφωνα με αυτά που τονίζει το ζεύγος, η αγορά αυτή τους κόστισε μεγάλο μέρος από τις προσωπικές τους αποταμιεύσεις και για αυτό, η Ιρένε ζήτησε δάνειο από τον πατέρα της, που εργαζόταν μία ζωή ως μεταφορέας, ενώ η μητέρα της ήταν νηπιαγωγός.

Αυτό δηλώνει ότι η οικογένεια της δεν ήταν ευκατάστατη, ενώ οι γονείς του Πάβλο κέρδιζαν περισσότερα και θα τους αφήσουν μία κληρονομιά, που σαφώς θα βοηθήσει το ζεύγος στις υποχρεώσεις του.

Σχετικά Άρθρα: