X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Podemos: Ναι από τα μέλη του κόμματος για την πολυτελή βίλα Ιγκλέσιας

Ο Πάβλο Ιγκλέσιας και η Ιρένε Μοντέρο, οι επικεφαλής του κόμματος των Podemos, εξασφάλισαν το 68% της εσωκομματικής ψηφοφορίας για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Η ψηφοφορία αυτή, οργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά την αγορά πολυτελούς βίλας από το ζεύγος αξίας 540.000 ευρώ και βρίσκεται στο Γαλαπαγάρ λίγο έξω από τη Μαδρίτη. Η βίλα αγοράστηκε με δάνειο του ζεύγους, το οποίο θα αποπληρωθεί σε 30 χρόνια.

Το ζευγάρι κατηγορήθηκε για υποκρισία και προδοσία των αριστερών αρχών τους. Υποστήριξαν όμως την πρόσφατη αγορά του πανάκριβου σπιτιού που είναι έκτασης μόλις 250 μ2 και κτισμένη σε οικόπεδο 2.000 μ2 με πισίνα.

Είπαν ότι δεν επρόκειτο για κερδοσκοπική κίνηση, αλλά είπαν χαρακτηριστικά ότι χρειάζονται την βίλα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στην εξοχή κανονικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα μέλη του κόμματος των Podemos, κλήθησαν να απαντήσουν ναι ή όχι στην ερώτηση Πιστεύετε ότι ο Πάμπλο Ιγκλέσιας και η Ιρένε Μοντέρο πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις του ηγέτη και του εκπροσώπου του κόμματος?.

Σημειώνεται, ότι ο Πάμπλο και η Ιρένε, ζουν σήμερα σε διαμέρισμα που έχουν νοικιάσει στην περιοχή Ρίβας-Βαθιαμαδρίδ με τα τρία σκυλιά τους. Δήλωσαν ότι εκτός των άλλων προνομίων, η νέα τους κατοικία θα είναι κοντά σε σχολείο του οποίου οι οι μέθοδοι στην εκπαίδευση συμφωνούν με αυτές που θέλει το ζευγάρι για τα παιδιά τους.

Σχετικά Άρθρα: