X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ανάρτηση Πολάκη μετά την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του στο Μοσχάτο

Μετά την επίθεση με βόμβα μολότοφ στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο σήμερα Δευτέρα τα ξημερώματα στις 5.30 από άγνωστο, ο κ. Πολάκης έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την οποία δίνει απάντηση κάνοντας λόγο για «παρακράτος».

Σύμφωνα με πληροφορίες από μετάδωση του τηλεοπτικού σταθμού Open, άγνωστος, ο οποίος πέρασε πεζός έξω απο το σπίτι του υφυπουργού Υγείας, εκτόξευσε μία βόμβα μολότοφ η οποία εξερράγη στο πεζοδρόμιο και προκάλεσε μαύρισμα στην γκαραζόπορτα.

Αμέσως μετά την επίθεση στο σπίτι του Παύλου Πολάκη, έγιναν τέσσερις προσαγωγές από την περιοχή. Από τους προσαχθέντες στην Ασφάλεια, αφέθηκε ελεύθερος ο ένας, ενώ εξετάζονται από την αστυνομία οι άλλοι τρεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν κάποια σχέση με την επίθεση.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook

«ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα….

1) Το ξερω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακια και οι ανακοινώσεις που καναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπιρτζη .
2) Το ξερω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατι φτάνει -επιτέλους και παρά όλα οςα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που εχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους .
3) Ειςτε θρασύδειλα όντα
4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !
Αυτα …ως απαντηση σε σας και στο τσογλανακι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθηνα στις 5.30 το πρωί ..
ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!»

Σχετικά Άρθρα: