X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Προπηλάκισαν υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Βίντεο

Ένταση επικράτησε σήμερα Παρασκευή το πρωί, στο χώρο του Πολυτεχνείου με προπηλακισμό σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που προσπάθησαν να εισέλθουν, για να καταθέσουν στεφάνι.

Φοιτητές και μέλη της εξωκοινοβουλετικής αριστεράς εμπόδισαν χρησιμοποιώντας βία, τον Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα, Παναγιώτη Ρήγα, Κώστα Γαβρόγλου, Θοδωρή Δρίτσα, Αννέτα Καββαδία και ο Νίκο Μανιό, που βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο, την παραμονή της επετείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων.

Η ένταση ήταν μεγάλη και ενώ έπεσαν σπρωξιές και συνθήματα, κάποιοι τους έβρεξαν μ ε νερά και καφέδες φράζοντας τους την είσοδο στο Πολυτεχνείο. Τελικά, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπόρεσε να καταθέσει στεφάνι και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, αποχώρησαν.

Αργότερα, έφτασε στο χώρο του Πολυτεχνείου μεγάλη αντιπροσωπεία της νεολαίας του ΚΚΕ, η οποία θα αναλάβει και την περιφρούρηση κτιρίου.

Τους προπηλακισμούς εναντίον των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καταδίκασαν ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, επισημαίνοντας στο ΣΚΑΪ, ότι λίγα χρόνια πριν, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούσαν σε προπηλακισμούς και πράξεις βίας εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων.

Σχετικά Άρθρα: