X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 2.600 € από την εφορία στη γιαγιά με τα τερλίκια

Νέο πρόστιμο εκτός από αυτό των 200 ευρώ που επιβλήθηκε κατά τη σύλληψη της, επιδόθηκε αυτή τη φορά από την εφορία, στην 90χρονη γιαγιά από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη στις 22 Μαρτίου επειδή πωλούσε τερλίκια (Ποντιακές μάλλινες κάλτσες – παντόφλες), σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης χωρίς άδεια.

Συγκεκριμένα, το πρόστιμο του ύψους 2.600 ευρώ, επιβλήθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα διότι δεν τηρούσε βιβλία για την επαγγελματική δραστηριότητα που είχε πουλώντας τερλίκια στην λαϊκή αγορά.

Εκτός από το πρόστιμο των 2.600 ευρώ, νέα περιπέτεια περίμενε την άτυχη γυναίκα. Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, η ηλικιωμένη έπεσε θύμα κλοπής, όταν μία 33χρονη της άρπαξε την χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης.

Μετά την κλοπή, η 33χρονη διέφυγε με αυτοκίνητο όπου την περίμεναν οι δύο συνεργοί της, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία, λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή του Κορδελιού.

Υπενθυμίζεται, ότι η σύλληψη της 90χρονης γυναίκας είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για αποτυπώματα και την παραμονή της εκεί για δώδεκα ώρες, χωρίς φαγητό και νερό.

Σχετικά Άρθρα: