X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο πυροσβέστης Δημήτρης Τσαλής εν ώρα καθήκοντος

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 46χρονος Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Τσαλής, εν ώρα καθήκοντος σήμερα στις 14:50 σε πυρκαγιά εργοστασίου που βρίσκεται σε παραδρομο της ΠΑΘΕ, μετά το ανάχωμα του Καλοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Η είδηση του θανάτου του πυροσβέστη, έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην πυροσβεστική οικογένεια. Οι συνάδελφοί του περιγράφουν τον Δημήτρη Τσαλή, ως έναν δραστήριο συνδικαλιστή που νοιαζόταν για όλους τους πυροσβέστες και που ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, ο θάνατος του πυροσβέστη προήλθε από παθολογικά αίτια. Η φωτιά είχε ξεκινήσει από ξερά χόρτα και επεκτάθηκε μέχρι τον εξωτερικό χώρο εργοστασίου.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα:

«Σήμερα, τις μεσημεριανές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του, ο Πυρονόμος Τσαλής Δημήτριος 45 ετών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Ο πυροσβέστης Δημήτρης Τσαλής, που βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα καθήκοντος.

Σχετικά Άρθρα: