X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ραχίμ Στέρλινγκ: Η αλήθεια για το τατουάζ με όπλο Μ16 στο πόδι του

Η πρωτοβουλία το Ραχίμ Στέρλινγκ να χτυπήσει τατουάζ ένα όπλο τύπου Μ16 στο δεξί πόδι του και να ποστάρει την φωτογραφία στο instagram, έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις στην Αγγλία.

Στο πρωτοσέλιδο της Τετάρτης 29 Μαΐου, η Sun στοχοποίησε τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι και ανέδειξε το ζήτημα, με συνέπεια μεγάλη μερίδα του κόσμου να αντιδράσει και να ζητήσει από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον αποκλεισμό του από την εθνική Αγγλίας, τουλάχιστον για το προσεχές Μουντιάλ στη Ρωσία.

Η βρετανική εφημερίδα Sun, έκανε λόγο για αρρωστημένη ενέργεια εκ μέρους του 23χρονου ποδοσφαιριστή και κυκλοφόρησε με τον τίτλο Ο Ραχίμ πυροβόλησε τον εαυτό του.

Επίσης, πήρε συνέντευξη από τη Λούσι Κόουπ, η οποία αποτελεί το μοναδικό ιδρυτικό μέλος της γνωστής στη Μεγάλη Βρετανία κοινωνικής ομάδας Μαμάδες κατά των όπλων.

Η Λούσι Κόουπ, εξέφρασε την άποψή της για το θέμα και απαίτησε από τον ποδοσφαιριστή να αφαιρέσει άμεσα το επίμαχο τατουάζ, σχολιάζοντας: Απαιτούμε να αφαιρέσει το τατουάζ, ή να το καλύψει με διαφορετικό τατουάζ.

Σε περίπτωση που αρνηθεί, θα πρέπει να αποκλειστεί από την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Υποτίθεται ότι αποτελεί παράδειγμα, αλλά επιλέγει να προβάλλει όπλα, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κόουπ.

Ο Στέρλινγκ μετά από όλα αυτά, απάντησε μέσω του instagram στην δριμεία κριτική που δέχθηκε, εξηγώντας το λόγο και το βαθύτερο νόημα που υπάρχει πίσω από αυτή την ενέργειά του.

Όταν ήμουν δύο ετών, ο πατέρας μου πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έπιανα ποτέ όπλο στα χέρια μου. Σουτάρω με το δεξί πόδι μου, οπότε για εμένα αυτό έχει βαθύτερο νόημα. Και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αποκρίθηκε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.

Σχετικά Άρθρα: