X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Το κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει γυρίσματα στην Ακρόπολη

Αίτημα έκανε το επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), προκειμένου να πάρει άδεια και να κάνει κινηματογραφικά γυρίσματα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, που θέλει να χρησιμοποιήσει στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Η Ισπανική ομάδα, θα βρεθεί στην Αθήνα, για τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ 17 και 19 Απριλίου, για να τα playoffs της Euroleague, και οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να παρουσιάσουν την ιστορία της Ελλάδας στο κοινό της. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ρεάλ έκανε το αίτημα στο ΚΑΣ.

Η άδεια για το γύρισμα που ζήτησαν είναι για τρεις ώρες και το διάστημα θα είναι από 17 έως 19 Απριλίου στο πλαίσιο της τηλεοπτικής κάλυψης αγώνων μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης στην Ακρόπολη και σκοπός είναι να ενημερωθούν οι οπαδοί της ομάδας πέρα από το μπάσκετ, για τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Έτσι, οι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ, θα απολαύσουν το όφελος του αθλητικού τουρισμού, συνδυάζοντας το από την οθόνη τους και με τα μαθήματα της αρχαιοελληνικής ιστορίας.

Ακόμα παραμένει άγνωστο, αν το τηλεοπτικό συνεργείο της ισπανικής ομάδας έχει προγραμματίσει να συμπεριλάβει στο ντοκιμαντέρ τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο ή απλώς θέλει να παρουσιάσει το πιο διάσημο αξιοθέατο της Ελλάδας.

Πρώτα όμως θα πρέπει να δώσει τη θετική του απάντηση το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), το οποίο θα εξετάσει το αίτημα του ισπανικού συνεργείου της Real Madrid TV την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 13:00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του υπουργείου Πολιτισμού.

Σχετικά Άρθρα: