X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρέθυμνο: Άγρια επίθεση και ξυλοδαρμός εφοριακών

Άγρια επίθεση δέχθηκε κλιμάκιο της εφορίας στο Ρέθυμνο από οδηγό φορτηγού μεταφορών, στον οποίο οι εφοριακοί ζήτησαν να γίνει διενέργεια των εγγράφων και των τιμολογίων, σχετικά με το φορτίο που μεταφέρει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η ελεγκτής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) επιχείρησε να διενεργήσει έλεγχο στο φορτηγό, αναφορικά με το φορτίο που μετέφερε σχετικά με την διακίνησή του που θα όφειλαν να το συνοδεύουν. Στη διάρκεια του ελέγχου, ο οδηγός του φορτηγού χειροδίκησε εναντίον της.

Οι υπάλληλοι κατέληξαν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους. Στη γυναίκα πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου, γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, είναι ενήμερος για το περιστατικό και είναι ήδη σε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές. Οι πινακίδες του φορτηγού κατασχέθηκαν.

Σχετικά Άρθρα: