X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κύκλωμα χρυσού: Στις φυλακές Ναυπλίου ο Ριχάρδος – Βίντεο

Με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο ο γνωστός ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς, κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση λαθρεμπορίου χρυσού και θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στις φυλακές Ναυπλίου.

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι ο Ριχάρδος θα κρατηθεί στον Κορυδαλλό και έχουν ήδη προφυλακιστεί οκτώ από τα εξήντα τρία άτομα που έχουν συλληφθεί για την γνωστή υπόθεση, μεταξύ των οποίων και η λογίστρια του.

Ο δικηγόρος του ενεχυροδανειστή Αλέξης Κούγιας, σε σημερινή του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, απέδωσε την δίωξη και προφυλάκιση του πελάτη του σε πολιτικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για λόγους προεκλογικού εντυπωσιασμού και τόνισε ότι ορισμένοι εισαγγελείς διαπλέκονται με πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Κούγιας, κατήγγειλε πως επιχειρείται να στηθεί πολιτικός δάκτυλος στην Δικαιοσύνη ώστε να ασκηθούν «εντυπωσιακές» διώξεις σε βάρος συγκεκριμένων επιχειρηματιών και υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν έχει σχέση με τους κατηγορούμενους για το λαθρεμπόριο χρυσού.

Τα λεγόμενα του κ. Κούγια όμως, ήταν χωρίς αποδείξεις και στήριξε τους ισχυρισμούς του στο επάγγελμα του εντολέα του σαν ενεχυροδανειστή, που που τον καθιστά «αντιπαθή και ειδικά την περίοδο της κρίσης, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να κινητοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα εναντίον του.

Σχετικά Άρθρα: