X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ριχάρδος: Πρώτη συνέντευξη «Με στιγμάτισαν για μια ζωή» – Βίντεο

Μετά την αποφυλάκιση του για την υπόθεση κυκλώματος χρυσού και την κατηγορία λαθρεμπορίας χρυσού, ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Νέο Epsilon, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

«Είμαι αθώος και όλες μου οι συναλλαγές είναι νόμιμες. Δεν πρόκειται να κινηθώ νομικά εναντίον όσων με οδήγησαν στη φυλακή», υποστήριξε ο Ριχάρδος και τόνισε παράλληλα ότι «η απελευθέρωσή μου μετά από 12 μόνον ημέρες κρατήσεως στις φυλακές του Ναυπλίου , αποδεικνύει την ενοχή μου ή την αθωότητά μου, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα λόγια, όλο αυτό ήταν μια παραπλάνηση. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους. Οπωσδήποτε ψυχολογική βλάβη έχω υποστεί πολύ μεγάλη, αυτό που θα ήθελα να ξεχάσω θα ήταν η προφυλάκιση μου», σημείωσε.

«Στη δική μου περίπτωση όλα ήταν νόμιμα. Παρουσιαστήκανε εξαγωγές τεράστιου ύψους από το τελωνείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στον αερολιμένα, μέσα σε λίγο καιρό 54 εκατομμύρια ευρώ σε νόμιμες εξαγωγές μέσω του τελωνείου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ριχάρδος Μυλωνάς αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της Παρασκευής στις 14 Δεκεμβρίου, μετά από το βούλευμα του συμβουλίου των πλημμελειοδικών και εκτός από την εγγύηση των 200.000 ευρώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Σχετικά Άρθρα: