X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρόδος: Ομολόγησαν οι δύο ύποπτοι για τον φόνο της 21χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ομολόγησαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία της 21χρονης κοπέλας στη Ρόδο, οι δύο ύποπτοι που κρατούνται και ανακρίνονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο του νησιού από χθες Δευτέρα.

Πρόκειται για δύο άτομα, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό που τώρα αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος και φαίνεται πως χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, όταν αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους μέσα σε σπίτι.

Ο προκαταρκτικός ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως νερό είχε εισρεύσει στα πνευμόνια της και αυτό αποκαλύπτει πως οι δύο δράστες πέταξαν την κοπέλα ζωντανή στη θάλασσα αφού την είχαν χτυπήσει, κάτι που κάνει την δολοφονία της περισσότερο τραγική.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες του Λιμενικού και εξετάζεται από τις Αρχές εάν οι δύο δράστες έχουν πετάξει πειστήρια στην θαλάσσια περιοχή όπου εγκατέλειψαν το σώμα της φοιτήτριας.

Υπενθυμίζεται, ότι η σορός της 21χρονης εντοπίστηκε πριν λίγες μέρες στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους της Λίνδου και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, ενώ συγγενείς της που ήρθαν στο νησί, επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.

Επίσης, εξετάζεται εάν το λευκό όχημα που εικάζεται πως χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά του σώματος της κοπέλας ανήκει στον πατέρα του ενός εκ των δύο υπόπτων, ο οποίος έχει επίσης ανακριθεί ώστε να διαπιστωθεί εάν συγκάλυψε το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το βαν θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί εάν φέρει δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό της αδικοχαμένης 21χρονης φοιτήτριας.

Σχετικά Άρθρα: