X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρόδος: Ομολογία ενός εκ των 2 δραστών για τη δολοφονία 21χρονης-Βίντεο

Το κουβάρι της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ρόδου, αρχίζει να ξετυλίγεται και οι δράστες ομολόγησαν με τον έναν να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον, για να ελαφρύνει την θέση του.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό που τώρα αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος και φαίνεται πως χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, όταν αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους μέσα σε σπίτι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστικό έλεγχο, στα πνευμόνια της νεαρής φοιτήτριας είχε εισρεύσει νερό και αυτό αποκαλύπτει πως οι δύο δράστες πέταξαν την κοπέλα ζωντανή στη θάλασσα αφού την είχαν χτυπήσει, κάτι που κάνει την δολοφονία της περισσότερο τραγική.

Φρίκη προκαλεί η ομολογία του 19χρονου Αλβανού και ο τρόπος που περιγράφει την δολοφονία της άτυχης κοπέλας και ειδικά το ότι όταν πέταξαν την Ελένη Τοπαλούδη χτυπημένη αλλά ζωντανή στη θάλασσα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη την ημέρα, είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου ζήτησε να φέρω και κάποιον φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα ένα φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα, είπε ο νεαρός δράστης.

Στη συνέχεια, ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι, που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα και εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Έλα να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε».

Τελικά, φύγαμε και οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ακόμη ήταν ζωντανή, στην θάλασσα στους Πεύκους.

Σχετικά Άρθρα: