X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρόδος: Εξιχνιάστηκαν 13 διαρρήξεις καταστημάτων από 25χρονο ημεδαπό

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δεκατρείς περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα στην πόλη της Ρόδου και εντοπίσθηκε ο δράστης.

Πρόκειται για έναν 25χρονο ημεδαπό ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Επιπλέον η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και έναν 48χρονο ημεδαπό, κατηγορούμενο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και συνδυαστικής αξιολόγησης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από 22 Δεκεμβρίου 2018 έως 4 Ιανουαρίου 2019 παραβίαζε συστηματικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, καφενεία, επιχειρήσεις εστίασης) και αφαιρούσε κατά περίπτωση χρήματα και αντικείμενα.

Ο δράστης προσήχθη χθες 8 Ιανουαρίου 2019 στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς τον χώρο αποθήκευσης των κλοπιμαίων και απόκρυψης των διαρρηκτικών εργαλείων που χρησιμοποιούσε, όπου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων-αντικειμένων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Σχετικά Άρθρα: