X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Επίθεση στο δημαρχείο Αλίμου – Βίντεο

Ο Ρουβίκωνας ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά η νέα επίθεση ήταν στο δημαρχείου Αλίμου. Η αντιεξουσιαστική ομάδα, πραγματοποίησε την επίθεση σήμερα Δευτέρα στις 6 περίπου το πρωί.

Δέκα άτομα έφτασαν στο δημαρχείο Αλίμου με μοτοσυκλέτες και ενώ πέταξαν κόκκινες μπογιές και έσπασαν τις τζαμαρίες του δημαρχείου, αποχώρησαν με το συνηθισμένο τους τρόπο και διέφυγαν μέσα από τα γειτονικά στενά. Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί δύο άτομα για το περιστατικό.

Οι Ρουβίκωνες, έκαναν ανάρτηση στην ιστοσελίδα indymedia.org εξηγώντας τους λόγους της επίθεσης τους στο δημαρχείο και μεταξύ άλλων ανέφεραν τα εξής:

Στις 16 του Νοέμβρη στις 05:00 το ξημέρωμα ένας ακόμη άνθρωπος, ο Πέτρος Χατζημιχαηλίδης, οδηγός σε απορριμματοφόρο του δήμου Αλίμου, χάνει τη ζωή του στην μάχη για το μεροκάματο. Αδιευκρίνιστες, λένε, οι συνθήκες του “ατυχήματος”. Οι αιτίες όμως που τα τελευταία τρία χρόνια οδήγησαν στον θάνατο σχεδόν 50 εργαζόμενους στους ΟΤΑ και καμιά 150αρια τραυματίες, αρκετοί πολύ σοβαρά, είναι σαφείς και ξεκάθαρες.

Σχετικά Άρθρα: