X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Επίθεση στα γραφεία της Athens Voice – Video

Επίθεση στα γραφεία της ιστοσελίδας της Athens Voice που βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 32, έκαναν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, προκαλώντας καταστροφές σπάζοντας τα γραφεία, πετώντας μαύρες μπογιές στον χώρο και εξαπέλυσαν απειλές τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους στην εφημερίδα.

Ήταν δέκα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες, που τα έκαναν πραγματικά γυαλιά καρφιά. Μετά το περιστατικό της επίθεσης, οι Ρουβίκωνες έκαναν ανάρτηση στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia.org και μεταξύ άλλων αναφέρουν τα εξής:

Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων. Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες. Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα, στα γραφεία της Athens Voice:

Σχετικά Άρθρα: