X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Βίντεο από παρέμβαση στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι

Επίθεση από μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας του Ρουβίκωνα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βρετανικό Συμβούλιο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου, περίπου 20 μέλη του Ρουβίκωνα, εισέβαλαν στο κτίριο που στεγάζεται το Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι και πέταξαν τρικάκια, φωνάζοντας συνθήματα.

Το κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia, εξηγεί τους λόγους που ο Ρουβίκωνας έκανε την παρέμβαση σήμερα, τονίζοντας το χτύπημα που έγινε στις χημικές εγκαταστάσεις στην Συρία.

Άμεσα ή έμμεσα οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Τουρκία, το Ιράν, η Σ. Αραβία, οι μοναρχίες του Κόλπου, η Γαλλία, η Βρετανία, το Ισραήλ,οι τζιχαντιστές, η Χεσμπολά, όλοι σκυλεύουν το πτώμα, όλοι διεκδικούν το μερίδιο τους από το αίμα των λαών για να το εξαργυρώσουν σε γεωπολιτική επιρροή, σε έλεγχο διαδρόμων μεταφοράς υδρογονανθράκων, για συμβόλαια εξόρυξης στην ανατολική μεσόγειο, για αύξηση του συμβολικού θρησκευτικού κεφαλαίου, για χίλιους δυο λόγους.

Η “κόκκινη γραμμή” της χρήσης χημικών είναι κοροϊδία στα όρια του γκροτέσκου όταν οι καθημερινοί βομβαρδισμοί με συμβατικά όπλα θερίζουν πολύ περισσότερα γυναικόπαιδα, σημειώνει η αντιεξουσιαστική ομάδα στην ιστοσελίδα.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο:

Σχετικά Άρθρα: