X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στα My Market Αμαρουσίου

Νέα επίθεση από μέλη του Ρουβίκωνα την Πέμπτη, σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας My Market, μετά από αυτή που είχαν πραγματοποιήσει την Τρίτη στο υποκατάστημα του Αιγάλεω, πετώντας τρικάκια και φωνάζοντας συνθήματα. Ακολούθησε ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia.org, όπου στο κείμενο σημειώνουν μεταξύ άλλων:

«Σήμερα, Πέμπτη 28/3 κάναμε ακόμα μια επίσκεψη σε κατάστημα του ομίλου METRO ΑΕΒΕ, αυτή τη φορά στο κατάστημα My Market στο Μαρούσι. Η αφορμή της παρέμβασης έχει ήδη αναλυθεί σε κείμενο μας πριν απο δύο ημέρες και δεν είναι άλλη από την κατάπτυστη επιστολή που έστειλε μια περιφερειακή διευθύντρια στους υπαλλήλους των καταστημάτων, και όσα ακολούθησαν μετά την δημοσιοποίησή της. Εχουμε εκατοντάδες διαφορετικές αφορμές για να παρεμβαίνουμε σε κάθε χώρο δουλειάς, είτε μικρότερων είτε μεγαλύτερων επιχειρήσεων, είτε ντόπιων είτε πολυεθνικών, οι αιτίες όμως είναι σταθερά οι ίδιες», σημειώνουν οι Ρουβίκωνες.

Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, έγιναν μέσα σε δέκα λεπτά δεκατρείς επιθέσεις σε καταστήματα σούπερ μάρκετ My Market, σε Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Βύρωνα, τα Σεπόλια, Άγιο Ελευθέριο, Κυψέλη, Παγκράτι, Πετράλωνα, Ιλιον και Κεραμεικό από αγνώστους, σπάζοντας τζαμαρίες και ρίχνοντας κόκκινες μπογιές.

Σχετικά Άρθρα: