X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση σε υποκατάστημα My Market στο Αιγάλεω

Νέα παρέμβαση σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου το απόγευμα από το Ρουβίκωνα στην εταιρεία My Market και αυτή τη φορά στο υποκατάστημα του Αιγάλεω.

Γύρω στα 30 μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα, αφού μπήκαν στο σούπερ μάρκετ στο Αιγάλεω, πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και κατόπιν αποχώρησαν όπως το συνηθίζουν.

Δεν έγιναν προσαγωγές για το περιστατικό, ενώ ο Ρουβίκωνας έκανε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia.org. Μεταξύ άλλων, οι Ρουβίκωνες ανέφεραν τα εξής:

Με τη ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ του Παντελή Παντελιάδη, ασχοληθήκαμε πρώτη φορά τον Μάη του 2017. Ο λόγος ήταν η τότε καταγγελία έγκυου εργαζομένης για τη μη ανανέωση της σύμβασης εργασίας της, λόγω της εγκυμοσύνης της, αφού όπως την είχαν ενημερώσει θα έπρεπε να στείλει εκ νέου βιογραφικό μετά τη λήξη της κύησης και ίσως να είχε και πάλι δουλειά.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, στις αρχές του μήνα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο επιστολή της περιφερειακής διευθύντριας καταστημάτων My Market προς τους εργαζόμενους, με την οποία γίνεται ξεκάθαρο πως τα αυτονόητα και τα κεκτημένα στα εργασιακά, έχουν ήδη καταργηθεί.

Σχετικά Άρθρα: