X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Έφεση κατά της αθώωσης ηγετικού μέλους άσκησε η Εισαγγελία

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αθώωσης του Μονομελούς Πλημμμελειοδικείου, για το ηγετικό μέλος της αντιεξουσιαστικής ομάδας του Ρουβίκωνα, που την περασμένη εβδομάδα είχε συλληφθεί για επειλές πως η συλλογικότητα θα κάψει τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η Εισαγγελία διαφώνησε και άσκησε έφεση εναντίον της απόφασης αυτής, με αποτέλεσμα το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα να δικαστεί και πάλι από το Εφετείο. Υπενθυμίζεται, ότι το στέλεχος της αναρχικής ομάδας είχε αθωωθεί το περασμένο Σάββατο από το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο, κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την κατηγορία σε βάρος του, οι οποία ήταν διέγερση για διάπραξη αδικημάτων και το συγκεκριμένο αδίκημα επισύρει ποινή από ένα ως τρία χρόνια.

Το περασμένο Σάββατο, την ίδια θέση είχε στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας, ζητώντας την ενοχή του κατηγορουμένου στελέχους του Ρουβίκωνα, με αφορμή τις απειλές που εξαπολύθηκαν μέσω των social media και συγκεκριμένα του Facebook, σε βάρος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣKAI.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Ιουλίου 2018 21:34

Σχετικά Άρθρα: