X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Πέταξαν φέιγ βολάν στο σπίτι της πρέσβειρας της Αυστρίας

Έξω από το σπίτι της πρέσβειρας της Αυστρίας βρέθηκαν μέλη του Ρουβίκωνα το απόγευμα της Κυριακής. Τα πρόσωπα των οδηγών και των συνεπιβατών ήταν καλυμμένα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 10 μηχανάκια, με καλυμμένες πινακίδες, έφτασαν έξω από το σπίτι της πρέσβειρας στο Ψυχικό και αφού πέταξαν φέιγ βολάν εξαφανίστηκαν.

Όπως αναφέρουν στο κείμενό που ανάρτησαν στο indymedia.org, η παρέμβαση έγινε για το προσφυγικό και την πολιτική που ακολουθείται από τη χώρα μας.

Απόσπασμα από το κείμενο που αναρτήθηκε στην αντιεξουσιαστική εφημερίδα:

Πολιτικές μισαλλοδοξίας δείχνουν να βρίσκουν ολοένα και περισσότερο πρόσκαιρο έδαφος και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη(βλ. Ουκρανία,Πολωνία).Κάπως έτσι φτάνουμε στους ολοένα και περισσότερους θανάτους στη Μεσόγειο, στους συνωστισμούς σε συνοριακές περιοχές και στην ατελείωτη εκμετάλλευση και κοροϊδία των προσφύγων.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να μείνουμε άπραγοι απέναντι σε νεοφασιστικές κυβερνήσεις και στα προτάγματα που προσπαθούν να επιβάλλουν. Οι πρόσφυγες είναι κομμάτι της παγκόσμιας ταξικής μας οικογένειας και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε μόνους.

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας

Σχετικά Άρθρα: