X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη το ηγετικό στέλεχος του που απείλησε τον ΣΚΑΪ

Συνελήφθη μετά από την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Ηλία Ζαγοραίου, το ηγετικό μέλος της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα που είχε απειλήσει μέσω των social media και συγκεκριμένα του Facebook, πως η συλλογικότητα θα κάψει τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο εντοπισμός του άνδρα έγινε στα Εξάρχεια από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και προσήχθη, ενώ στη συνέχεια μετατράπηκε σε προσαγωγή η σύλληψη του.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, κρατείται στην κρατική ασφάλεια και έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι κατηγορίες που θα του απαγγελθούν.

Η ανάρτηση του μέλους του Ρουβίκωνα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από στέλεχος που θεωρείται ότι ανήκει στην ηγετική ομάδα των αντιεξουσιαστών και επειδή δραστηριοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λειτουργεί συχνά σαν ο τελάλης της ομάδας.

Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σημερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε.Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαιδια του, (sic) έγραψε ο Καλαϊτζίδης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε απειλή εναντίον της ελευθερίας έκφρασης των ΜΜΕ. Όσο και αν κάποιοι αποθρασύνονται από την ανοχή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται ούτε εκφοβίζεται. Οι σημερινές αναρτήσεις, δε, συνιστώσας του Ρουβίκωνα στην Κυβέρνηση είναι ανάξιες σχολιασμού, σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για την απειλή του ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Ιουλίου 2018 21:35

Σχετικά Άρθρα: