X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Σάμος: Πνιγμός τουρίστριας σε πισίνα ξενοδοχείου – Video

Νεκρή ανασύρθηκε μία 43χρονη τουρίστρια με καταγωγή από τη Φινλανδία σε πισίνα ξενοδοχείου στη Σάμο. Αυτό είναι το τέταρτο περιστατικό πνιγμού σε πισίνα που σημειώθηκε μόλις μέσα σε μία εβδομάδα, με τον τραγικό απολογισμό των νεκρών.

Η 43χρονη άτυχη γυναίκα, που εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε το Σάββατο το βράδυ λίγο μετά τις 21:00, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα με την Σταματία Ράπτη, σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Δεν κατάφεραν οι διασώστες να την επαναφέρουν στη ζωή

Άμεσα έσπευσαν οι διασώστες να παραλάβουν την γυναίκα και ενημερώθησαν το ΕΚΑΒ για να την παραλάβει. Ακόμα και στην διαδρομή προς το νοσοκομείο, οι διασώστες έκαναν μεγάλες προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Σχηματίστηκε δικογραφία για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες σχετικά με το θάνατο της άτυχης 43χρονης και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία στη σορό της.

Σύμφωνα με τον καθηγητή παθολογίας Σωτήρη Αδαμίδη, για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και με τα κουνούπια και τα αντικουνουπικά.

Γίνονται προσπάθειες, από τις Αρχές, να βρεθούν τα άτομα που πέρασαν μαζί με την άτυχη γυναία τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, ενώ το βασικό είναι να ελεγχθεί εάν τηρούνταν οι βασικοί κανόνες ασφαλείας στην πισίνα.

Σχετικά Άρθρα: